CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

15 de febrer del 2019

El proper 15 de març s'inaugura el remodelat Passeig Marítim

Nou passeig marítim. Foto: Port de Tarragona

D'aquí a justament un mes, divendres 15 de març, el Port de Tarragona inaugurarà el nou Passeig Marítim Rafael de Casanova del que s'estan últimant detalls de pintura, jardineria i mobiliari.

La inauguració del passeig serà el primer acte públic destacat per part de l'Autoritat Portuaria amb el nou president Josep Maria Cruset al capdavant i recollint els fruits del projecte iniciat per Josep Andreu. 


La Autoritat Portuària de Tarragona ha invertit 900.000 euros en una actuació que ha permès guanyar espai per als vianants i esportistes davant del front marítim. Cruset va destacar que el projecte, juntament amb la passarel·la elevada que permet travessar les vies i que es va inaugurar a la fi del mes de juny, han estat dues apostes que han permès millorar la connexió de la ciutat amb l'àmbit marítim.

Una gran millora envers la ciutadania


S'ha generat gran expectació i ha suposat una gran millora amb la que el tram de 700 metres, entre les palmeres de la platja del Miracle fins a l'accés del Port Esportiu, s'ofereix doble carril bici pels ciclistes, mentre que els vianants poden gaudir d'un espai de tres i sis metres d'ample. A més, s'ha habilitat un mirador davant dels ascensors que reprodueix la barana del Balcó del Mediterrani. La intervenció ha permès millorar l'accessibilitat a la platja, per a les persones amb mobilitat reduïda, a partir d'una nova rampa.

De cara a aquest exercici, el Port de Tarragona continuarà invertint en la millora de l'aspecte del front litoral. Serà amb la rehabilitació de l'antic edifici d'oficines de la Autoritat Portuària, que està buit des de l'any 2010. La intervenció, que suposarà una injecció de 2,5 milions d'euros, comprèn el condicionament integral de l'edifici. Amb una superfície total de 4.828 metres quadrats construïts, es destinarà a ús administratiu i de serveis portuaris.