CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 de febrer del 2019

L'Ajuntament de Tarragona es compromet a renovar el clavegueram del Barri del Port

Una de les imatges de les últimes inundacions
L'Associació de veïns del Port de Tarragona ha rebut resposta per part del Síndic de Greuges indicant el compromís de l'Ajuntament de Tarragona per actuar i solventar el problema de les inundacions del Barri del Port renovant el clavegueram.

L'entitat veïnal, després de recollir més d'un centenar de denuncies de veïns afectats per les fortes pluges del mes d'octubre del passat any, va denunciar al Síndic la inacció del consistori davant el problema que pateix històricament el barri i el veïnat. 

L'Ajuntament hauria donat com a resposta al Síndic, i amb el vist i plau d'aquest, la intenció i el compromís per invertir gairebé un milió d'euros durant els propers quatre anys per instal·lar colectors als carrers Rebolledo, Sant Miquel, Reial, Smith, Catellarnau, Plaça dels Infants, Passeig de la Independència i també a Torres Jordi. Per ara el pressupost municipal ha previst una primera partida per 2019 de 250 mil euros. 

L'Associació de Veïns del Port ha rebut amb sorpresa aquesta notícia quan ja donava per descartada cap tipus d'actuació en aquest sentit. D'aquesta manera celebra positivament que l'Ajuntament doni un pas endavant en favor del veïnat i resta pendent d'una reunió per conèixer el projecte amb més detall per part del propi consistori i Emtasa, l'empresa d'aigües encarregada del clavegueram.