CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

11 de febrer del 2019

Concurs i Festa de Disfresses al Barri del Port aquest Carnaval 2019


Divendres 1 de març arriba un any més el tradicional Concurs i Festa de Disfresses del Carnaval 2019 del Barri del Port, en el marc del programa d'actes oficial. 

Organitzat per l'AVV del Port a partir de les 19h al magatzem festiu del carrer Sant Miquel,19, comptarà amb servei de bar i pizzes i la visita estelar del Rei Carnestoltes i la Reina Concubina, provinents de les comparses Escola de Ball Nou Ritme del nostre barri i Cromàtic Fusion, guanyadores del passat any.

Dirigit a tots els públics i edats, les Inscripcions per participar tenen un preu simbòlic d'1€ per participant i ja estan obertes de forma prèvia a jovesdelport@hotmail.com o el mateix dia a les 18.30h. 

Categories (Individual i en Parella/Grup):
-Infantil (fins a 6 anys)
-Juvenil (de 7 a 17 anys)
-Adult (a partir de 18 anys)

Premis: Reconeixement-Premi al guanyador de cada categoria en grups d'edat i altres premis que puguin oferir els col·laboradors, encara obert a comerços, empreses i establiments que vulguin patrocinar i sumar-s'hi.

>Organitza: AVV del Port / Joves del Port (Vocalia de Joventut)
>Col·laboradors (per ara): Blog Barri del Port de Tarragona, Ajuntament de Tarragona, Forn-Pastisseria Sant Miquel, Maskpelos Maria Jose, Domino's Pizza España, Escola de Ball Nou Ritme i Cromàtic Fusion.