CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

23 de febrer del 2019

Queda inaugurat el Passeig Marítim remodelat pel Port de Tarragona

Un instant de l'acte inaugural del nou Passeig Marítim

Aquest divendres quedava inaugurat el passeig marítim del Miracle que ha estat remodelat pel Port de Tarragona, qui després de costejar i estrenar la passarel·la per travessar les vies del tren, ha reformulat el passeig donant major prioritat als vianants que als vehicles.



Nou passeig marítim. Foto: Jonathan Oca

D'aquesta manera, les obres que han costat al voltant d’un milió d’euros, han reduït de tres carrils de circulació per als vehicles a dos, s’ha ampliat substancialment la vorera per als vianants, s’ha habilitat un carril bici i s’ha instal·lat nou enllumenat i jardineria sostenible. 

Descobriment de la placa inaugural. Foto: Port de Tarragona

L'acte inaugural es va avançar respecte la primera data anunciada, i va tenir lloc al tram on s'ha fet una rèplica del Balcó del Mediterrani, a la meitat del recorregut, amb el nou president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, i diversos representants del teixit polític, social i empresarial de la ciutat.

El Barri del Port enmig del Port-Ciutat


L'alcalde Ballesteros va agraïr l’esforç del Port per relligar la ciutat amb el mar i va anunciar que després de l’estiu, l’Ajuntament actuarà a la plataforma de formigó del Miracle per donar continuïtat a aquesta intervenció.

Placa inaugural sota la rèplica del Balcó del
 Mediterrani. Foto: Port de Tarragona

En aquest sentit, Mari Carmen Puig, presidenta de l'Associació de Veïns del Port, i convidada també a l'acte, celebra aquesta actuació per part del Port i recorda que en la connexió entre el Port-Ciutat s'hi troba el Barri del Port. Per aquest motiu la lider veïnal segueix reclamant al consistori que s'aposti i s'actui al barri tant per la imatge als turistes en el seu pas, com per les necessitats dels veïns i veïnes. Tanmateix Puig, reunida ja amb Ballesteros, confia en que la Plaça dels Carros sigui una de les prioritats en aquest projecte i s'hi actui properament després del sanejament fer recentment fet a la Plaça dels Infants.