CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

31 de desembre del 2019

Fotos i vídeo del 35è Bany de Sant Silvestre 2019 de Tarragona amb èxit per acomiadar l'any


La platja petita del Miracle ha acollit un any més amb èxit rotund el tradicional Bany de Sant Silvestre 2019 de Tarragona que arriba ja a la 35a edició.



Milers de persones, entre participants i espectadors, s'han donat cita per acomiadar l'any amb el popular últim bany, una tradició que cada 31 de desembre realitzen centenars de tarragonins que es capbussen a l'aigua superant les fredes temperatures seguint el ritual original dels socis del Gimnàs Joan Ceron, pioners a la ciutat en aquesta acció que després van celebrar també altres municipis.

La imagen puede contener: 3 personas, incluido Pau Ricomà, cielo, nubes y exterior

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà i el president del Port, Josep Maria Cruset, s'han encarregat de dedicar unes paraules als banyistes abans del tret de sortida al bany que ha tingut lloc a les 13h. Seguidament s'ha repartit de forma gratuïta caldo calent, cava, dolços i la samarreta commemorativa fins exhaurir existències.

Falta de samarretes

Des de fa anys l'Associació de Veins del Barri del Port manté la tradició organitzant amb esforç aquest acte que enguany compta novament amb la col·laboració del Blog del Barri del Port i Barri del Port TV, l'Ajuntament de Tarragona, el Port de Tarragona a més de Buena Onda Perruquers i Ràdio Ciutat de Tarragona.


Des de l'organització fan un balanç positiu de l'esdeveniment i la creixent participació tot i lamentar que un any més el nombre de samarretes és insuficient i molts participants es queden sense. En aquest sentit l'entitat veïnal havia fet una crida a sumar col·laboradors per doblar el nombre d'exemplars sense massa èxit i estudiaran per l'any vinent establir una inscripció mínima per poder-hi fer front.



Enguany l'esdeveniment també feia recollida de joguines per a la campanya 'Cap nen sense joguina' de Cadena Ser i Creu Roja Joventut amb que s'ha omplert un carret. Tanmateix, de forma prèvia s'ha celebrat la 2a Travessa nedant del Club Natació Tàrraco que ha comptat amb una setantena de nedadors entre els quals Adrià Prades i Nora Arilla s’han endut la Copa Sant Silvestre.


Podeu veure les fotos -aquí- i a continuació el vídeo de Barri del Port TV: