CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 de desembre del 2019

La Rosalia inaugurarà la Llar de Jubilats del Barri del Port a la Plaça dels Carros

La Rosalia té una tieta-avia al Barri del Port

Una de les cantants del moment, la catalana Rosalia, s'encarregarà d'inaugurar sorprenentment la nova Llar de Jubilats del Barri del Port que anirà ubicada al local de l'antiga seu bancària de La Caixa a la cantonada entre el carrer Apodaca i Reial, a la Plaça dels Carros.

I es que es dona el cas que l'artista de 'Malamente' vol fer honor a aquest tema com a reclam a la falta d'aquest equipament al barri durant tant de temps, amb el que té vinculació familiar, i a la vegada celebrar la seva posada en marxa. Hauria estat la seva tieta-avia, resident al barri, qui hauria demanat a la cantant que s'hi volqui i inauguri el centre destinat a la gent gran.

L'Ajuntament havia anunciat la seva estrena i ara s'ha pogut saber que la ubicació estarà a la Plaça dels Carros donat que la gent gran podrà disposar de la plaça on prendre el sol i l'aire i fins i tot Rosalia hi farà una actuació.

Tot i que disparatat, aquest fet podria ser una realitat si no es tractès que aquest dissabte és 28 de desembre dia dels sants innocents i potser hi has picat. Per ara es desconeix fins i tot on anirà ubicada l'anunciada Llar de Jubilats del barri tot i que certament s'espera amb ganes donada la seva necessitat i reclam durant anys.