CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

1 de desembre del 2019

'P-Art Baixa Circuit' converteix el Barri del Port en un museu al carrer

Una de les intervencions artístiques. Foto: Blog Barri del Port

Aquest dissabte el Barri del Port ha començat a mostrar la seva vena artística amb la 1a edició de 'P-Art Baixa Circuit 2019' celebrada amb èxit.

El carrer Cartagena s'ha omplert d'art, cultura, història, festa i gent, amb la iniciativa impulsada pel col·lectiu CreActives en que tres artistes (Marta Contreras, Berta Artigal i Tziqui) han plasmat un total de cinc creativitats relacionades amb la història i patrimoni del barri. A més, aquestes van companyades d'uns codis QR que permeten conèixer via mòbil més detalls sobre la creació i l'artista.


Una de les intervencions artístiques. Foto: Blog Barri del Port

Una de les intervencions artístiques. Foto: Blog Barri del Port

La intervenció ha esdevingut un vertibale museu al carrer i l'inici d'una sèrie d'altres propostes que també ompliran d'art indrets i racons del barri.

La jornada també ha comptat amb un vermut solidari per recpatar fons amb que organitzar més edicions i amb un ruta guiada per l'arquitecte Ramón Aloguin qui ha donat a conèixer detalls de diversos punts del barri i la seva història.

Un instant de la ruta guiada. Foto: Blog Barri del Port

Un instant del vermut solidari de CreActives. Foto: Blog Barri del Port

Podeu veure les fotos en -aquest enllaç- i el vídeo-reportatge de Barri del Port TV tant a facebook (veure i compartir) i també a continuació: