CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

6 de desembre del 2019

Finalitzat el primer mural de Port Solidari al Barri del Port amb La Muralla

Un instant de l'acció. Foto: Pere Grané

Els usuaris de l'Associació Ment i Salut La Muralla del Barri del Port han participat aquesta setmana de la primera acció de Port Solidari, projecte social i comunitari del Port de Tarragona.

Amb el titol 'El Barri del Port sí que pinta' s'ha pintat de forma conjunta la persiana del local de l'entitat al carrer Sant Miquel. Les següents dues accions obertes a la participació de tot el veïnat a qui es fa crida i s'anima a formar part, tindran lloc dilluns 9 de desembre, al matí. i el divendres 13 de desembre, de 15h a 17h. Consistirà a pintar un mural a la tanca del solar de la cantonada del carrer Rebolledo amb carrer Lleó, on el darrer dia hi haurà ambientació i pica pica al carrer.

Resultat del mural a la persiana de La Muralla. Foro: Pere Grané

Art que dignifica

La iniciativa té per objectiu fomentar espai de trobada entre el veïnat de totes les edats i donar color a indrets del mateix barri dignificant-lo en el marc de les seves reivindicacions utilitzant les arts visuals i plàstiques de manera que sigui el mateix veïnat qui transformin la zona amb un mural col·laboratiu. En la mateixa línia el passat cap de setmana diversos artistes plasmaven obres al carrer Cartagena (veure).

El projecte de Port Solidari s'organitza amb la col·laboració conjunta de l'Associació del Veïns del Port de Tarragona, l'Associació Ment i Salut La Muralla i el suport comunicatiu i de difussió del Blog del Barri del Port i Barri del Port TV. Està dirigit pel Pere Graner, il·lustrador i educador membre d'ERDISC i amb una àmplia experiència en l'educació a través de les arts i qui ha confeccionat també el cartell.