CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

22 de desembre del 2019

El Barri del Port celebra amb èxit la seva Gala de Nadal 2019

El Pare Noël, present a la cita. Foto: Blog Barri del Port

El magatzem del carrer Sant Miquel,19 acollia amb èxit d'assistents la Gala de Nadal 2019 organitzada pel Blog del Barri del Port i l'AVV del Port aquest dissabte a la tarda.

Podeu veure totes les fotos (aquí) i el vídeo de Barri del Port TV a continuació:



La Cucafereta també present. Foto: Blog Barri del Port

El Pare Noël presidia l'escenari del local a qui se li podia entregar la carta i fer-se foto, com tambe la Cucafera Petita. En aquest sentit l'espai oferia taller per pintar i fer la carta tant per al Pare Noël com per als Reis Mags, amb diversos models de carta que també han estat i estan a disposició dels comerços del barri per oferir als seus clients durant aquestes dates.

Pintacares de Buena Onda Perruquers. Foto: Blog Barri del Port

D'altra banda, Buena Onda Perruquers, establiment del barri, va col·laborar oferint un pintacares que va resultat un gran reclam per als infants com també la xocolatada popular de l'AVV del Port per a tots els assistents.

Can Domènech, guanyadors del Concurs d'Aparadors de Nadal 2019
del Barri del Port amb el reconeixement. Foto: Blog Barri del Port

Durant la cita també s'hi van anunciar els establiments guanyadors del Concurs d'Aparadors de Nadal 2019 amb entrega dels reconeixements que properament seran fotografiats a les propies botigues, i s'hi va fer el sorteig del lot de regals aportats pels comerciants, i exposat in situ, amb la iniciativa promoguda per Scena Bar i Elektra Estilistes, qui també va ajudar en l'esdeveniment. Pili, clienta de Forn Pastisseria Sant Miquel va resultar premiada i se la va trucar per comunicar-li.

Lot de regals dels comerciants del
barri. Foto: Blog Barri del Port

La cita també va comptar amb recollida solidària d'aliments per a la Confraria del Cristo del Buen Amor, que en fa recull aquest diumenge amb un Assaig Solidari pels carrers del barri, i recollida de joguines per a la campanya 'Cap nen sense joguina' de Cadena Ser i Creu Roja Joventut, i que encara se'n recollirà fins al dia 31, fins i tot al mateix Bany de Sant Silvestre.

Cal assenyalar també que cap representant polític va assistir-hi.

Recollida solidària d'aliments. Foto: Blog Barri del Port

Recollida solidària de joguines. Foto: Blog Barri del Port