CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

15 de desembre del 2019

El Barri del Port celebra una Gala de Nadal 2019 el proper dissabte 21 de desembre


El magatzem festiu de l'Associació de Veïns del Port al carrer Sant Miquel,19 obre les portes el proper dissabte 21 de desembre per oferir la Gala de Nadal 2019 del Barri del Port, amb un programa d'actes diversos de caire infantil i familiar.

Entre les 18.30h i les 21h es podrà visitar i fer foto amb la Cucafera Petita, el Pare Noël i el Patge Reial, a qui també s'hi podrà entregar la carta feta a casa i al mateix magatzem amb un taller per elaborar-la. També hi haurà xocolatada i servei de bar i pintacares. En el mateix acte es proclamaran els guanyadors del Concurs d'Aparadors de Nadal 2019 que encara es poden votar (aquí) fins al proper dijous i es farà el sorteig d'un lot de regals entre els participants de la campanya comercial de Nadal 'Jo compro al Barri del Port' (veure), activa fins al proper divendres. 

Organitzat pel Blog del Barri del Port i l'entitat veïnal, l'esdeveniment es va anunciar i plantejar amb l'objectiu d'integrar i engrandir-se amb actes, idees i propostes de tot el teixit actiu del barri, entre entitats, associacions, comerços i veïnat, tot i que finalment la crida no ha obtingut el recolzament esperat com per poder ampliar l'horari i l'oferta d'activitats.

L'esdeveniment també tindrà espai per a la recollida solidària de joguines de la campanya 'Cap nen sense joguina' i d'aliments per a la campanya de la Confraria del Cristo del Buen Amor, qui l'endemà en farà recollida durant el seu assaig solidari (veure).