CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

6 de desembre del 2019

En marxa el Concurs d'Aparadors de Nadal del Barri del Port 2019


El Blog del Barri del Port i l'Associació de Veïns del Port organitzen conjuntament la 2a edició del Concurs d'Aparadors de Nadal del Barri del Port aquest 2019 obrint ja les votacions del 6 al 18 de desembre entre els 6 establiments particioants que enguany s'hi han sumat a la proposta. 

Es tracta d'una iniciativa que es fa expresament pensada en el teixit comercial del Barri del Port cobrint la falta d'una associació de comerciants i que busca que per tant aquests s'hi impliquin i s'hi sumin. No obstant enguany el nombre de participants ha baixat respecte la desena d'establiments de l'any anterior.

Tanmateix s'anima al veïnat a complementar decorant finestres, balcons i portals i enviar les fotografies per sumar-les a l'àlbum facebook 'Nadal 2019 del Barri del Port'.


Dinàmica


Les fotos dels participants queden recollides a un àlbum del facebook del blog del Barri del Port (veure) per ordre aleatori i rotatiu, on podran votar-se del 6 al 18 de desembre. 

Guanyaran els tres establiments amb més interaccions positives (me gusta / me encanta / me sorprende / me divierte). amb un guanyador i dos finalistes. Per comptabilitzar el vot caldrà ser seguidor/a del facebook del Barri del Port de manera que el recompte final restarà els que no ho siguin.

El jurat és la propia ciutadania i veïnat que podran votar al seu gust i preferencia i fins i tot per més d'un participant. Com a criteri es pot seguir la recomanació feta als establiments: que sigui un aparador, foto horitzontal i penjar el cartell del concurs visible a la botiga per donar a conèixer la proposta. En aquest sentit es recomana anar a veure in situ l'aparador/botiga de cada participant. Per altra banda, es bona opció ajudar als establiments a guanyar vots compartint i fent difusió de la seva foto a xarxes.

Incentivar el comerç del Barri del Port


Les votacions acabaran dimecres 18 de desembre a les 23.55h i es publicarà notícia amb els guanyador i dos finalistes l'endemà dia 19 de desembre. Dissabte 21 de desembre també s'anunciarà i es farà esment dels guanyadors a la Gala de Nadal 2019 del Barri del Port que es vol organitzar amb la participació del barri (veure).

Amb l'objectiu de fomentar el comerç de proximitat, recuperar i consolidar la tradició de l'aparadorisme d'anys enrera i promoure el Nadal a la Part Baixa, el concurs s'hi celebra enguany paral·lelament a la campanya comercial 'Jo compro al Barri del Port' que també busca el mateix objectiu en aquestes dates nadalenques i en que es sortejarà un lot de regals entre tots aquells que hi facin una despesa de mínim 10 euros en algun dels establiments participants, que en aquest cas són més d'una vintena (més detalls).