CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

4 de novembre del 2019

Entren a robar a la Botiga del Port i el Frankfurt pel mètode del butró

Botiga del Port i Frankfurt El Puerto, les botigues afectades

La Botiga del Port i Frankfurt el Puerto, al Barri del Port, han estat víctimes de robatori pel mètode del butró aprofitant les obres d'enderroc de l'edifici del costat, a la cantonada entre carrer Reial i Rebolledo.

Els lladres haurien accedit primer al local de l'antiga Farmacia Vidal i pel conegut mètode del butró consistent a foradar la paret per tal de burlar els sistemes de seguretat haurien accedit primer a La Botiga del Port, una de les més antigues del barri, i després, i des d'aquesta, al Frankfurt del costat.

Sengons ha pogut saber el Blog del Barri del Port no va haver cap actuació policial donat que l'acció no hauria estat detectada i per tant serien els propietaris dels dos establiments qui en adonar-se aquest matí haurien alertat als Mossos d'Esquadra qui un cop fetes les denúncies haurà d'investigar els fets i quan s'haurien produït, donat que per exemple La Botiga del Port va tancar dissabte al migdia.

Aquest matí els establiments afectats han contactat amb les asseguradores, canviat els panys i han hagut de contractar paletes per reconstruïr les parets afectades, entre altres tràmits, com iniciar l'inventari d'allò que els lladres s'han emportat.

Imatge d'un dels vehicles
afectats. Foto Xose Puime

Més robatoris a vehicles


D'altra banda aquesta mateixa nit s'han produït nous episodis de robatori a vehicles estacionats al carrer Smith i la Plaça dels Infants amb el trencament dels vidres d'alguna de les finestres, una problemàtica que ve de llunt i que afecta constantment al veïnat.