CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

3 de novembre del 2020

Una vuitantena de persones concentrades reclamant millors condicions i recursos per al CAP Jaume I


Una vuitantena de persones s'han concentrat aquest dimarts a la tarda davant les portes del CAP Jaume I, en la convocatòria del Grup en defensa de la sanitat pública de Tarragona.

La pluja no ha impedit als assistents reclamar més recursos amb l’objectiu de millorar el servei als usuaris del centre d'atenció primària que dóna cobertura al Barri del Port, Torres Jordi, El Serrallo, Verge del Carme i part del centre, i amb el suport de les respectives entitats veïnals.

Des del grup assenyalen que la situació i els problemes del centre responen a la baixa inversió de la Generalitat. En aquest sentit consideren que la infraestructura no és l’adequada, hi ha moltes cues i queixes, no per culpa del personal que ofereix el servei sinó per falta de més recursos i més personal. De fet reconeixen que els treballadors sanitaris fa temps que estan al limit i que la situació s'ha vist agreujada amb la pandèmia.

En aquest sentit, remarquen entre altres problemes les llargues llistes d'espera, l'atenció telemàtica inadequada per la gent gran o sense internet, llargues cues al carrer amb que també es veuen afectats o la necessitat del servei 24 hores.

La concentració davant del CAP Jaume I podria no ser la única, seguint la tònica d'altres barris que porten setmanes mobilitzant-se davant des centres sanitàris.