CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

8 de novembre del 2020

L'Ajuntament adjudica la redacció del projecte de remodelació del carrer Orosi


L'Ajuntament de Tarragona ha adjudicat la redacció del projecte de remodelació del carrer Orosi, amb previsió que sigui lliurat durant la primera quinzena del mes de gener per tal de licitar-lo. Entre les propostes presentades, ha estat adjudicat a Ramon Corbella, veí del propi barri.

El passat mes de juny sortia a concurs la redacció d'aquest projecte (veure) que ha de convertir aquest carrer en via de plataforma única, tal com va avançar el Blog del Barri del Port al mes de maig (veure).

El projecte haurà de plantejar més espai segur i accessible pels vianants. El terra serà de plataforma única —mateix nivell de vorera i calçada— i està previst el soterrament de totes les línies aèries, la renovació del clavegueram per reduir les inundacions que afecten el barri, nou arbrat, jardineria i mobiliari urbà. El pressupost per a la redacció del projecte és de 14.900 euros més IVA. A continuació, l’Ajuntament l’haurà d’aprovar i treure’l a concurs per a la seva execució.

Pla Integral de la Part Baixa

Serà el pas previ a la licitació de la redacció del Pla Integral del Barri del Port o de la Part Baixa, expedient del qual està actualment al departament de Contractació, a espera que aviat pugui ser una realitat la convocatòria de la licitació. Aquest tindrà en compte diversos aspectes per tal de millorar el barri, com ara espais públics, mobilitat, comerç, patrimoni, etc. així com definir quin ha de ser el futur disseny de la plaça dels Carros. 

Es tracta de la resposta del consistori a una pilada del Blog del Barri del Port a twitter, precisament preguntant sobre la remodelació d'aquesta plaça.