CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

5 de novembre del 2020

Passa a ser de sentit únic el tram del c. del Mar entre Jaume I i Pere Martell sense renovar la vorera i estrenant zona taronja

Canvi a sentit únic al tram del carrer del Mar. Foto cedida

Tal com estava previst, l'Ajuntament de Tarragona ha limitat en sentit únic el tram del carrer del Mar entre Jaume I i Pere Martell, que fins ara era de doble sentit, tot i l'oposició de l'Associació de Veïns del Port.

L'entitat veïnal s'havia mostrat contraria (veure) en considerar que d'aquesta manera es limita la connexió directa amb el Serrallo i per tant es col·lapsarà encara més el carrer Reial.

Per altra banda, l'anunci de la mesura va causar indignació entre el veïnat donat que es tractaria d'una petició del Departament de Neteja per facilitar el recorregut dels vehicles de neteja, en un moment en que el barri està força mancat en neteja precisament (veure).

La limitació de sentit únic d'aquest tram del carrer del Mar s'ha acompanyat d'habilitació de noves places d'aparcament de zona taronja pero en canvi no s'ha aprofitat per renovar la vorera que es troba amb un estat força deteriorat.