CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

17 de novembre del 2020

La Plaça dels Carros podria estrenar el seu nou mercadet el primer trimestre de 2021 amb més d'una trentena de parades

Més d'una trentena de parades de fruita, verdura, flors, dolços i pastissos. Amb aquesta previsió treballa Espimsa, l'empresa municipal de mercats de Tarragona, per al nou mercadet previst i que podria ser una realitat al primer trimestre de 2021.

Així s'aventurava a avançar-ho Dídac Nadal, president d'Espimsa, aquest dimarts a la tarda durant la trobada telemàtica amb els Tuitaires Tarragonins i en directe per Twitter. Nadal afirma que en primer moment voldria poder-lo haver estrenar a final d'aquest any, però la situació actual per la pandèmia ho hauria endarrerit.

Tot i així, indica que després de les enquestes realitzades per conèixer la predisposició a formar part, ja hi ha suficients paradistes entre els habituals de la ciutat i Unió de Pagesos per tirar-lo endavant i que també es parla amb el Gremi de Floristes i el de Pastissers per poder incorporar a les parades de fruita i verdura algunes de venda de flors i de dolços, assenyalant que no es podrà comptar únicament amb productes locals. Del mateix mode, i tal com ja s'havia avançat (veure), la idea és que, un cop passada l'emergència sanitària, es pugui complementar amb actuacions musicals, actes culturals i fins i tot alguna foodtruck.

Segons Nadal, actualment s'està estudiant i configurant la ubicació de cada parada, el pla d'emergències del mercadet i el dia per dur-lo a terme entre dijous, dissabte o diumenge, sempre amb intenció que no perjudiqui altres mercadets de la ciutat.

El també conseller reconeix que va ser una bona idea per part de la CUP i que aquest mercat ha de ser "referent" com a "dinamitzador i punt d'atracció de la Part Baixa"