CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

23 de novembre del 2020

El Refugi 1 del Moll de Costa acollirà el magatzem de Ses Majestat els Reis Mags aquest Nadal

L'emergència sanitària que ha sacsejat la programació cultural de tot l'any també afectarà el Nadal i per primera vegada Tarragona no tindrà cavalcada de Reis aquest 2020.

No obstant l'Ajuntament de Tarragona ja ha treballat i ha anunciat les alternatives. En aquest sentit el Refugi 1 del Moll de Costa es convertirà en magatzem reial on s'instal·laran els patges de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient els dies 2, 3, 4 i 5 de gener, oferint un servei de visites guiades a càrrec dels patges que, malgrat que estiguin treballant intensament deixant a punt les carrosses i preparant els regals, explicaran els detalls de la nit més màgica de l'any. Aquells que vulguin podran deixar la seva carta a la Bústia Reial. Aquesta visita està especialment dirigida als nens de 0 a 10 anys de la ciutat, acompanyats d'un adult. Per a evitar aglomeracions i cues, hi haurà un servei online de reserva d'invitacions.

De manera paral·lela, els dia 2, 3 i 4, com cada any, un patge real s'instal·larà en el Pati Jaume I de l'Ajuntament per a recollir cartes. En els centres cívics de la ciutat també hi haurà representants de Ses Majestats. Per la seva part, aquests arribaran per mar a les sis de la tarda del dia 5 de gener i duran a terme els discursos reals. Com és costum, l'alcalde, Pau Ricomà, els cedirà la clau de la ciutat. Tot això es podrà veure de manera telemàtica.