CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

16 de novembre del 2020

El Barri del Port impulsa la 3a edició del Concurs d'Aparadors de Nadal 2020


El Blog del Barri del Port i l'Associació de Veïns del Port organitzen conjuntament la 3a edició del Concurs d'Aparadors de Nadal del Barri del Port aquest 2020.

Un any més les votacions es faran mitjançant el Facebook del Blog del Barri del Port on es penjaran les fotos dels establiments participants a bé que el veïnat i els usuaris puguin votar 'like' d'aquells que més els hi agradi entre el 5 i el 20 de desembre.

Amb l'objectiu de fomentar el comerç de proximitat, recuperar i consolidar la tradició de l'aparadorisme d'anys enrera i promoure el Nadal a la Part Baixa, la iniciativa està pensada expressament en el teixit comercial del Barri del Port, cobrint la falta d'una associació de comerciants a la zona, i esperant per tant que aquests s'hi impliquin i s'hi sumin. Per fer-ho caldrà enviar correu a blogbarridelport@hotmail.com o missatge privat per xarxes socials del blog del Barri del Port fins al 30 de novembre.

Dinàmica

Les fotos dels aparadors participants quedaran recollides a un àlbum del facebook del blog del Barri del Port per ordre aleatori i rotatiu, on podran votar-se del 5 al 20 de desembre,  a les 23.55h, i es publicarà notícia amb resultats l'endemà dia 21 de desembre. 

Guanyaran els tres establiments amb més interaccions positives (me gusta / me encanta / me sorprende / me divierte). amb un guanyador i dos finalistes que obtindran un diploma de reconeixement. Per comptabilitzar el vot, caldrà ser seguidor/a del facebook del Barri del Port, de manera que el recompte final restarà els que no ho siguin.

El jurat és la propia ciutadania i veïnat que podran votar al seu gust i preferencia i fins i tot per més d'un participant. Com a criteri es pot seguir la recomanació feta als establiments: que sigui un aparador, foto horitzontal i penjar el cartell del concurs visible a la botiga per donar a conèixer la proposta. 

En aquest sentit es recomana anar a veure 'in situ' l'aparador/botiga de cada participant i de pas entrar-hi i fer despesa en favor del comerç de proximitat en un moment delicat per la crisi sanitària. Per altra banda, és bona opció ajudar als establiments a guanyar vots, compartint i fent difusió de la seva foto a xarxes.

Incentivar el comerç del Barri del Port

El concurs s'emmarca en la campanya #JoComproAlBarridelPort impulsada pel Blog del Barri del Port amb diverses accions en favor del comerç del barri, i que un any més es complementarà amb el Sorteig de Nadal 2020 amb el suport del Blog del Barri del Port i l'AVV del Port que sortejaran una panera formada per regals i productes diversos recopilats per part dels establiments del barri que hi vulguin participar,  entre tots aquells clients que facin una despesa de mínim 10 euros. 

Tanmateix s'anima al veïnat a complementar el concurs d'aparadors, també decorin les seves finestres, balcons i portals, i enviin les fotografies per sumar-les a l'àlbum facebook 'Nadal 2020 del Barri del Port' que també es publicarà, amb l'ànim de mantenir l'esperit nadalenc, sobretot enguany, en un moment complicat.