CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

7 d’abril de 2021

La Plaça dels Carros recupera el Tastet de Sant Jordi dissabte 17 d'abril

El proper dissabte 17 d'abril la Plaça dels Carros al Barri del Port recupera d'11h a 14h el Tastet de Sant Jordi després d’una tercera edició celebrada en ple confinament el passat any.

Organitzat per l'Associació Tecletes, el Tastet de Sant Jordi és un esdeveniment familiar previ a la diada de Sant Jordi, amb la idea que els nens i nenes s’acostin als llibres de manera directa, perquè siguin ells mateixos qui triïn el llibre a llegir, potenciant una compra més conscient i de proximitat. També és una diada de festa, on les famílies poden disfrutar d’un dissabte al matí d’esbarjo i cultura.

Programa d'aquesta 4a edició, consolidada

11h. Obertura de portes amb música en directe a càrrec d’Akila.

11:30h. Sessió de mini-mini contacontes amb poemes en directe amb Joan Rioné! A més, ens explicarà novetats amb les il·lustradores Maria Beitia i Marta Contreras dels llibres “Piscina Poesia” i “Formigues a la cuina” (3a edició renovada).

12:15h. Inventarem un conte col·lectiu, amb guió i música a càrrec de Lali Begood i il·lustracions de Txomin Medrano en directe!

Enguany, l’espai del Tastet estarà delimitat per bombolles familiars i cada una comptarà amb activitats per fer, com un taller de manga per crear el nostre propi avatar o una selecció de llibres recomanats pel personal de la Biblioteca Pública de Tarragona en funció de les edats de cada nen i nena (a especificar al web d’entradium en comprar l’entrada).

També hi haurà servei de bar.

Venda d'entrades fins al 12 d'abril

Aquest any, a causa de la crisi de la COVID-19, és imprescindible comprar entrades per tal de poder gaudir del Tastet de Sant Jordi. Podreu aconseguir-les fins el 12 d’abril a Entradium (aquí)

Per a famílies sòcies de Tecletes les entrades són GRATUÏTES (però cal reservar-les al mateix enllaç). Per a les famílies no sòcies, el cost és de 5€* per família.

*Els beneficis de les entrades es destinaran a l’adquisició de llibres per a famílies amb nens i nenes amb risc d’exclusió social del Barri del Port de Tarragona.

Aquesta iniciativa no seria possible sense la col·laboració de: Associació de Veïns Barri del Port de Tarragona, Blog Barri del Port / Barri del Port TV, Piscina un petit oceà, Biblioteca Pública de Tarragona, Repsol, Ajuntament de Tarragona, Edicions Cavall Fort i Llibrelocal.cat.