CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

3 de maig del 2019

Rubén Viñuales: "Si no s'actua al Barri del Port serà un lloc molt dificil de viure"

Rubén Viñuales, aquesta tarda a l'AVV del Port

Una desena de veïns i veïnes han assistit aquesta tarda a l'AVV del Port que ha acollit la xerrada oberta amb el veïnat que ha oferit Rubén Viñuales, alcaldable de Ciutadans a les Municipals 2019 i que per ara és la que ha comptat amb major participació.

Amb un discurs ferm i crític, Rubén Viñuales ha articulat la seva intervenció a partir de noticies publicades al Blog del Barri del Port, del que ha reconegut la tasca, i ha fet veure la realitat que pateix el barri considerant que "hem de reconèixer la situació per crua que sigui". En aquest sentit ha reconegut que hi ha carrers del barri pels quals no passaria per la nit "per que fan veritable por" i ha assenyalat que el barri "és ara mateix una taca de la ciutat on cal actuar urgentment". 

I es que segons Viñuales "si no s'actua al Barri del Port serà un lloc molt dificil de viure" i denuncia que "s'han fet diverses actuacions per evitar i aillar aquest barri" referint-se a la nova passera i el pas soterrat que "encara han perjudicat més a que el barri sigui una zona de pas cap al port i les platges". 

Entre les mesures i sol·lucions, Viñuales aposta per un pla integral i una inversió forta i específica per al barri, remodelar sí o sí la Plaça dels Carros i fer de sentit únic i complementari, carrer del Mar i Reial, un d'anada i l'altre de tornada, entre altres.