BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

3 de juny de 2016

El Capità Apodaca tornarà a mostrar la història de l'Arxiu del Port el proper dijous 9 de juny

El Capità Apodaca durant l'activitat.
Foto: Blog Barri del Port
Amb motiu del Dia Internacional dels Arxius, el proper dijous 9 de juny de 2016 l'Arxiu del Port de Tarragona repeteix l’activitat 'Coneix l'Arxiu amb el capità Apodaca'.

Es tracta d'una visita teatralitzada que permet donar a conèixer als visitats la feina que es fa des de l'Arxiu, els dipòsits on es guarda la documentació i algunes de les joies que s'hi custodien.

La primera edició va ser tot un èxit i per aquest motiu el centre ubicat a la cantonada entre el carrer Anselm Clavé i la Plaça dels Carros ofereix aquesta nova oportunitat.

Podeu veure en vídeo l'activitat (en aquest enllaç) tot i que us recomanem viure l'experiència personalment. Per apuntar-vos, envieu un correu a arxiu@porttarragona.cat o truqueu al 977259400 extensió 5005 de dilluns a divendres de 8h del matí a 15h de la tarda.