BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

24 de juny de 2016

Pablo López arriba aquest dissabte al Barri del Port amb concert al Palau de Congressos

El cantant Pablo López arriba aquest dissabte 25 de juny al Barri del Port de Tarragona amb concert a l'Auditori August del Palau de Congressos, on oferirà un concert dins de la seva gira 'El Mundo y los amantes inocentes' a les 21.30h.

Les entrades porten mesos a la venda a partir de 25€ (despeses de gestió no incloses) a través de Ticketmaster i els punts de venda Fnac, Halcón Viajes i Carrefour. Amb el seu segon treball, enregistrat als estudis East West de Los Angeles i a Miami, així com Madrid i Barcelona, Pablo López s’apropa al públic tarragoní. 


El malagueny va ser nominat com a “Millor artista nou” als premis “Latin Grammy 2014” gràcies a l’èxit del seu primer disc “Once historias y un piano”. El primer treball també li va valdre ser Disc d’Or a Espanya, recórrer més de 120 escenaris i col·laborar amb grans artistes nacionals i internacionals com David Bisbal, Malú, Bustamante, Dani Martín, Juanes o Alejandro Sanz. Pablo López es va donar a conèixer gràcies al programa Operación Triunfo l’any 2008 en el que va quedar com a segon finalista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar els teus comentaris aquí / Puedes dejar tus comentarios aquí :