BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

30 de novembre de 2016

Despreniments a un edifici del carrer Reial deixa desallotjades a tres famílies

Edifici desallotjat. Foto: TarragonaDiari
Aquest dimecres dia 30 la Guàrdia Urbana de Tarragona ha rebut un avís entorn a les 12h pel despreniment del sostre de l'edifici situat al carrer Reial,15 del Barri del Port, informa TarragonaDiari.

Segons el digital, un cop confirmats els despreniments, l'arquitecte municipal de Tarragona ha arribat a l'edifici i ha certificat que no està en condicions per a viure-hi, procedint al desallotjament del bloc. 

Els agents han ajudat a desallotjar les tres famílies que vivien a l'edifici de tres plantes i han tancat la zona amb tanques i cintes. TarragonaDiari indica que els Serveis Socials del consistori atendran les famílies desallotjades per tal de trobar una solució per a la seva situació i que puguin ser reallotjades.

Actualització: La regidora de Serveis Socials, Ana Santos, indica a xarxes socials que "les 3 famílies han estat reallotjades pel SEST Servei d'Emergències Socials de Tarragona, es troben bé i ateses"