BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

26 de desembre de 2016

El maniquí del carrer Colom era un 'zombie' del Barri del Port

Carrer del Mar en una escena del vídeo de zombies.

A inicis de la passada setmana, veïns del carrer Colom van alertar la Guàrdia Urbana assegurant que veien per una finestra una silueta humana asseguda immòbil feia dies. Un gran desplegament amb bombers inclosos va concloure amb un resultat peculiar que va acaparar espai a diversos mitjans de comunicació ja que es tractava d'un maniquí, un ninot ensangonat, a priori sense cap explicació i per tant amb perspectives de macabra broma.

Dies despés s'ha donat a conèixer, i així ho publicava el Diari de Tarragona, que es tractava d'un 'zombie' creat expressament per uns vídeos penjats a Youtube per part de Paúl Sánchez, un ex-veí del Barri del Port, donat que apareix el carrer del Mar, i l'anterior pis de l'autor, com escena del rodatge. Segons indica ell mateix, en mudar-se al carrer Colom hauria deixat l'element d'atrezzo assegut en una cadira sense pensar el que acabaria provocant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pots deixar els teus comentaris aquí / Puedes dejar tus comentarios aquí :