CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

16 de gener del 2015

Troben mort un jove de 24 anys a les escales del Palau de Congressos

Imatge dels efectius al lloc dels fets. Foto cedida
al Blog del Barri del Port www.tgnbarridelport.blogspot.com
Cossos policials han acordonat aquest matí l'entorn de les escales del Palau de Congressos on a primera hora, entorn a les 6h del matí, hauria aparegut el cos sense vida d'un noi d'uns 24 anys, segons ha pogut saber el Blog del Barri del Port. 

Si aquest dijous a la tarda aquest barri era notícia a tots els mitjans locals a causa de l'apunyalament a una dona per part de la seva parella sentimental al carrer Sant Miquel, tal com avançava aquest blog (veure), avui el barri ho torna a ser per un fet tràgic.

Un jove ha aparegut mort en estranyes circumstàncies en l'entorn de les escales del Palau de Congressos de Tarragona, entre ahir a la nit i aquest matí en què el seu cos ha estat trobat en un dels epicentres de l'oci nocturn de la Part Baixa, en actiu ahir dijous.

Agents policials han estat al lloc dels fets on també ha arribat un jutge forense per autoritzar l'aixecament de cadàver. Segons sembla el jove es podria haver precipitat accidentalment des del carrer Arquitecte Rovira fins al pati interior d'accés al Palau de Congressos, l'espai que queda a l'esquerra de les escales mecàniques.

El digital circdetarragona.com se'n fa ressò i afegeix que es tracta d'un membre del Casal Sageta de Foc. Per ara es desconeixen més detalls, els Mossos d'Esquadra ho investiguen.

Condol a familiars i amics.