CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

15 de gener del 2015

Apunyalen una dona al carrer Sant Miquel del Barri del Port

Agents policials atentent a la víctima. Foto: Blog Barri
del Port www.tgnbarridelport.blogspot.com

A pocs minuts per a les 17h d'aquesta tarda una dona d'entorn als 30 anys ha estat apunyalada al carrer Sant Miquel del Barri del Port de Tarragona, suposadament per la seva parella o exparella.

Els fets han ocorregut a les portes d'una bugaderia del carrer Sant Miquel, al costat de la panaderia, quan una dona ha començat a cridar alertant als vianants. Un home l'ha apunyalat deixant-la estesa entorn a un toll de sang a les portes de la botiga.

La primera de les ambulàncies al lloc dels fets. Foto: Blog Barri
del Port www.tgnbarridelport.blogspot.com

Al lloc dels fets han acudit diversos efectius policials que han atès a la dona tractant de taponar-li les ferides fins que ha arribat una ambulància. Els veïns i persones a peu de carrer amb gran expectació comentaven els fets i que el SEM tardava molt.

Membres del SEM traslladant a la víctima. Foto: Blog Barri
del Port www.tgnbarridelport.blogspot.com

Una noia ha arribat preguntant per la víctima, la coneixia, mentre aquesta estava ja a l'interior de l'ambulància on l'estaven atenent, i segons aquesta, "m'han dit que es recuperarà" li deia a una altra noia. Segons es comentava, la dona apunyalada té un fill petit. El seu gos estava amb ella en el moment dels fets i bordava fins que un veí l'ha recollit per ocupar-se'n d'ell.

Un gran toll de sang a l'entrada de la bugaderia. Foto: Blog Barri del
 Port www.tgnbarridelport.blogspot.com
Pel que fa a l'agressor, s'hauria donat a la fuga després d'atacar la dona amb una arma blanca, asseguren alguns testimonis que assenyalaven que es tracta suposadament de la seva parella o exparella.

Actualització 18.34h: Segons el president de l'A.V.V del Port, José Ruiz, l'agressor ja ha estat detingut.