CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 de gener del 2015

L'Associació 'La Muralla' del Barri del Port salva tancar les portes en rebre part del deute de la Generalitat

Exterior del local social de 'la Muralla'

L’Associació Ment i Salut La Muralla, ubicada al carrer Sant Miquel del Barri del Port, ja ha cobrat part del deute de la Generalitat, motiu pel qual no haurà de tancar portes aquest mes de gener, segons informa Tarragona Ràdio.

L’entitat, que treballa en favor de la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, havia anunciat a principis del passat desembre que podria desaparèixer si l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials no abonava els retards acumulats en el pagament durant els darrers dos anys. Finalment, l’ICASS, que aporta prop del 85% dels ingressos de l’entitat, ha fet efectiu part del pagament, corresponent als deutes pendents del 2012 i 2013, indica Tarragona Ràdio.

La coordinadora de la Muralla, Paula Ulloa, ha explicat a l'emissora local que la continuïtat del centre està garantida sempre que la situació es mantingui estable i els pagaments es facin mensualment. En cas contrari, les arques de l’associació permetrien subsistir només durant mig any.

Ulloa recorda que el Govern encara els deu 20.000 euros corresponents a les aportacions de l’any 2014.

L’associació Ment i Salut la Muralla atén actualment prop d’una norantena de persones afectades de malalties mentals.