CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

26 de gener del 2015

Unanimitat entre les forces polítiques tarragonines per reclamar a Foment les millores de l'Estació Renfe

Estació de Trens de Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona ha aprovat aquest matí de forma conjunta entre els quatre partits amb representació municipal (PP, PSC, CiU i ICV-EUiA) una moció per reclamar al Ministeri de Foment la segona fase de remodelació i millores en accessibilitat de l'Estació de trens de Renfe, ubicada al Barri del Port.

El text també demana que l’estació urbana pugui rebre trens AVE aprofitant la implantació de l’ample europeu, i que hi puguin circular combois de velocitat alta per poder arribar a Barcelona en un màxim de 40 minuts.

L’equip de govern de Ballesteros ha celebrat la unanimitat, que s’interpreta com un dels passos previs perr convocar una mobilització ciutadana si el govern de l'Estat continua aliè a les demandes de Tarragona i no dóna respostes en breu.

L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha manifestat que se’ls ha acabat la paciència. Sosté que amb 1,5 km d’AVE es donaria resposta a les peticions de la ciutat. Diu que no es renuncia a la solució definitiva però que cal gestionar el dia a dia i que el territori no pot esperar massa més al tercer fil. També que s'iniciarà en breu els contactes per organitzar una mobilització ciutadana.