CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

3 de gener del 2015

Cavalcada de Reis i afectacions al Barri del Port dilluns 5 de gener



El proper dilluns 5 de gener tindrà lloc un any més la Cavalcada dels Reis Mags d'Orient a Tarragona amb inici al Barri del Port.

Com és tradició a la ciutat, Ses Majestats arribaran per mar, amb vaixell, a les 18.15h al Moll de Pescadors del Serrallo on seguidament faran parlaments. Després del Castell de Focs es dirigiran pel carrer Trafalgar i el Pont de la Petxina fins la cantonada entre Jaume I i carrer Reial direcció la Plaça dels Infants on estaran preparats tots els carruatges. Serà a les 18.45h quan faran arribada i pujaran per donar tret de sortida entorn a les 19h des del carrer Reial amb pas per la Plaça dels Carros per pujar cap a la Rambla Nova pel carrer Apodaca i Unió.

Pas de la cavalcada pel Barri del Port

Itinerari: C/ Reial, Pl. Dels Carros, C/ Apodaca, C/ Unió, Rambla Nova fins al Balcó, Rambla Nova fins a la Font del Centenari, volta fins C/ Adrià, C/ Sant Agustí i arribada a la Rambla Vella, accés a peu a la Plaça de la Font.

Serà entorn les 20.30h quan els Reis arribaran a la Plaça de la Font on faran els diversos parlaments a la ciutadania junt amb l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros.

Restriccions i afectacions

L'esdeveniment suposarà restriccions com l'estacionament prohibit a tot l'itinerari durant tot el dilluns i el tall al trànsit a partir de les 18h i fins a les 22h en els carrers del recorregut. Al carrer Reial la circulació quedarà limitada amb l'arribada dels carruatges.

Més detalls (en aquest enllaç)