CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

29 d’octubre del 2015

Castanyada 2015 aquest divendres a l'A.V.V del Port

Aquest divendres a les 19.30h de la tarda l'Associació de Veïns del Port celebrarà la tradicional castanyada per als socis de l'entiat amb fins a 20 quilos de castanyes i moscatell. 

Enguany hi haurà una absència importat, la del president José Ruiz qui es troba hospitalitzat fa un mes per malaltia. Des d'aquest blog hem volgut ser curosos amb aquesta informació que fins ara no hem proporcionat per respectar el seu delicat estat i a espera de com evoluciona. Segons fons familiars, presenta una lleu millora dins de la seva situació.

Aquest dijous aquest blog anunciava la castanyada de l'Associació Folklòrica Andalusa per dissabte, informant que enguany no es duria a terme la de l'A.V.V del Port. Finalment sí es mantindrà tot i que no s'hagi celebrat com cada any en aquestes dates la Setmana Cultural, ja que donada la situació l'entitat es troba una mica paralitzada.

La castanyada, a la seu social del carrer Reial, 9 Baixos, se celebrarà paral·lelament a la parada de castanyes que té instal·lada la colla de la Cucafera, que pertany a l'A.V.V, a la cantonada entre Ramón y Cajal amb Prat de la Riba.