CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 d’octubre del 2015

La Cucafera petita inaugura aquesta tarda la parada de castanyes i estarà divendres, dissabte i diumenge

La Cucafera petita. Foto: Cucafera de Tarragona

La Cucafera petita inaugurarà oficialment aquesta tarda, a partir de les 17h i s'hi quedarà fins tancar, la parada de castanyes de la colla que va arrancar aquest dimarts amb molt bons resultats. També hi estarà present divendres, dissabte i diumenge durant tot el dia.

Aquest dimarts arrancava a Tarragona la venda de castanyes a la via públic, i entre les parades enguany ha destacat la de la colla de la Cucafera de Tarragona que mitjançant l'Associació de Veïns del Port, a qui pertany, disposava del permís per fer-ho a la cantonada entre Ramón y Cajal amb Prat de la Riba,l per recaptar fons de cara al 25è aniversari de l'any vinent.

Parada de castanyes de la Cucafera durant el primer matí. Foto: Cucafera de Tarragona

Se superen les expectatives durant el primer dia

"Hem quedat molt contents en aquest primer dia i hem superat les expectatives" valora Paco Ruiz, cap de colla en acabar la primera jornada. "Amb el venut aquest dimarts ja hem pagat l'import que ens havien costat les castanyes, a partir d'aquí la resta seran beneficis i fins i tot ens plantejarem si comprar-ne més" comenta Ruiz, tenint en compte que el cap de setmana s'espera que augmentin les vendes.

A la parada es venen castanyes i es convida a moscatell, i a més hi ha un photocall de la Cucafera per fer-s'hi fotos que són posteriorment penjades al facebook de l'entitat. Tots aquells que siguin seguidors, cliquin 'me gusta' a l'àlbum i el comparteixin, entren en el sorteig d'una samarreta, com també els que a Twitter utilitzin l'etiqueta #CastanyesCucafera i siguin seguidors.

La Cucafera segueix oberta a tothom que hi vulgui formar part (cucaferatgn@hotmail.com) i aquest és el primer de diversos actes per recaptar fons, la prioritat seria restaurar la peça.