CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

8 d’octubre del 2015

Amb 30 mil euros, la Diputació aporta la meitat del pressupost per remodelar la Plaça dels Infants

Imatge virtual de la zona de jocs a la pista de ciment
actual de la Plaça dels Infants a la Part Baixa
Aquesta setmana s'ha fet efectiu el que aquest blog va avançar al mes de marc (veure). El projecte per a la remodelació de la Plaça dels Infants amb un cost de 60 mil euros ha rebut una subvencio del Pla d'Acció Municipal per part de la Diputació que aquest s'ha concretat en 30 mil euros, la meitat.

Ara l'Ajuntament haurà d'aportar l'altre meitat, licitar l'obra i començar-la abans d'acabar l'any seguint la condició de la subvenció amb caducitat en un any. Realment les obres es contemplaven per abans de l'estiu. Segons apunta avui el Diari Més, el retard en la financiació es deu a que fins ara el consistori estava en categoria de deutor i no podria rebre subvencions.

La remodelació de la Plaça dels Infants respectarà la seva configuració històrica. A més d'un rentat de cara amb neteja i renovació del paviment i mobiliari actual, entre bancs i papereres, el que destaca i com a principal novetat serà la construcció d'una nova àrea de jocs infantils i que serà accessible també per a nens i nenes discapacitats. Ocuparà l'actual pista de ciment on temps enrere hi havia cistelles per jugar a bàsquet. Actualment és un espai bastant freqüentat per grups de joves que es reuneixen, i també d'altres que juguen a pilota de forma lliure. En aquest sentit, aquests veuran limitat o imposibilitat el seu joc.