CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 d’octubre del 2015

Castanyada 2015 del Barri del Port aquest dissabte a l'Associació Folklòrica Andalusa


Aquest dissabte 31 d'octubre l'Associació Folklòrica Andalusa, ubicada al carrer Sant Josep.11-13 del Barri del Port, organitza una festa de la castanyada a partir de les 18h i fins la nit amb sopar, copes, dj en directe i tot amb entrada gratuïta i lliure.

Aquesta cita esdevé una castanyada alternativa al barri davant del fet que enguany l'Associació de Veïns del Port no ha pogut dur a terme la Setmana Cultural amb castanyada inclosa que ha vingut oferint any rere any, per malaltia del president José Ruiz, hospitalitzat des de fa un mes, i fet pel qual l'Associació es troba ara per ara paralitzada.

Sí en el terreny de les castanyes la Colla de la Cucafera, que pertany a l'A.V.V del Port, té instal·lada una parada a la cantonada entre el carrer Ramón y Cajal amb Prat de la Riba per recaptar fons de cara als 25 anys de la bèstia l'any vinent i que està tenint gran èxit. Compta amb un photocall, concurs de samarreta i la cucafera petita dimecres tarda u durant divendres i cap de setmana tot el dia.

NOTA: Finalment l'A.V.V del Port sí durà a terme la tradicional castanyada aquest divendres 30 a les 19.30h al c.Reial,9 Baixos, a la seu social (veure)