CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

30 d’octubre del 2015

Arranca el Tàrraco Tapes de Tardor 2015 amb la participació de quatre propostes del Barri del Port


Des d'aquest dijous 29 d'octubre i fins al proper 8 de novembre Estrella Damm posa en marxa novament l'edició de tardor del 'Tàrraco Tapes' amb 66 locals, entre els quals al Barri del Port tornen a participar els quatre establiments que ho van fer per primavera, el Bar Mitja Lluna a la Plaça Prim, el Racó dels Amics a la Plaça dels Infants, la Pulcinella a la cantonada entre c.Smith i Pere Martell, i El Racó d'en Maginet al c.Felip Pedrell cantonada amb Jaume I.

En aquesta ocasió el preu puja déu cèntims i serà de 2'50€ la tapa+quinto o caña

Les tapes del Barri del Port

1. 'Gamba a la mexicana' a la Mitja Lluna (Pl.Prim,1)

De dilluns a diumenge de 12 a 16 i de 19 a 23 h la Mitja Lluna ens ofereix Gamba amb ceba caramel·litzada al whisky,salsa brava, panses i pinyons. Participa a la ruta amb el n.33

2. 'Pota i tripa de vedella' al Racó dels Amics (c.Smith,59/ Pl.Infants)

De dilluns a divendres de 12 a 16 i de 18 a 21.30 h; dissabte de 10 a 14 h, el Racó dels Amics ofereixen la tapa 'Pota i tripa de vedella' a base de Ceba, llorer, sal, clau d’espècia, xoriço, caiena, tripa de vedella, polpa de nyora, tomàquet fregit, vi blanc, julivert, ametlles i pa fregit. Participa amb el n.20.

3. 'Delizie della vita' a la Pulcinella (c.Pere Martell,52-54)

De dilluns a diumenge de 12 a 14 i de 20 a 23 h, aquest local ofereix una tapa a base d'Arròs, safrà, formatge provolone, ous, farina, pa ratllat, carn picada, ceba, pèsols, tomàquet, formatge parmesà, nata, ceps i altres bolets, alls, orenga, julivert, sal, pebre i oli d’oliva. Participa amb el n.43.

4. 'Mediterrània' al Racó d'en Maginet (c.Felip Pedrell,1)

De dimarts a diumenge de 18 a 23 h ofereix la tapa feta amb Carn picada de porc i de vedella amb all i julivert, pa, sèpia, oli d’oliva, ous, sal i romesco.Participa amb el n.46.