CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

19 d’octubre del 2015

El Col·legi 'El Carme' celebrarà dimecres una missa a la Parròquia de Sant Joan en record a la professora Josefina C, traspassada la setmana passada

Parròquia de Sant Joan, del Barri del Port
El passat 13 d'octubre es coneixia la trista notícia de la mort de la professora Josefina C. del Col·legi 'El Carme', del Barri del Port de Tarragona, després d'una llarga lluita contra una malaltia. Una lamentable pèrdua que va causar gran commoció entre la comunitat educativa, tant professors com pares, mares, alumnes, exalumnes i coneguts, a més de la família, evidentment.

Gran commoció i impacte

Tal va ser així que aquest blog en una nota informativa a Facebook va rebre un gran impacte, mostra de l'estima que havia guanyat aquesta docent de matemàtiques. La informació sobre el seu traspàs i la celebració del funeral l'endemà va arribar a 20 mil usuaris a partir de fins a gairebé 160 compartits i 187 reaccions, a més de quasi una setantena de comentaris i missatges de comiat, lament, dol i record.

Sentit adéu de gom a gom

La nota, a partir de missatges que ja els alumnes i exalumnes havien fet difondre, va ajudar també a fer arribar a més gent relacionada amb l'escola la cita del comiat i aquests no van dubtar a mostrar el seu suport i van omplir de gom a gom l'església de Santa Clara el dia 14 a les 15.30h, i fins i tot el vestíbul dels que ja no hi cabien dins. Donada l'hora també és cert que molts no van poder-hi assistir. Per aquest motiu, el centre ha convocat una missa especial aquest dimecres 21 d'octubre a la Parròquia de Sant Joan, fent una crida a la participació. S'espera que en aquesta ocasió el nombre d'assistents puguin fins i tot doblar o triplicar l'aforament. 

"El proper dimecres, 21 d’octubre, a 2/4 de 7 de la tarda, a la Parròquia de Sant Joan, se celebrarà una Missa en record de la Josefina Coleto Noci, mestra de la nostra escola, que traspassà el passat dimarts. Agrairem que feu extensiva aquesta informació i invitació, a assistir a l’Eucaristia, a exalumnes, famílies i amics que tinguin o hagin tingut relació amb la Josefina i amb l’escola" anuncia 'El Carme' al seu Facebook.

Aquest blog i el seu autor, se suma un cop més en el suport i ànim a familiars, amics i coneguts per aquesta lamentable pèrdua i a ajudar al centre a difondre també aquesta informació.