CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

26 d’agost del 2016

Gairebé 500 persones correran aquesta nit pel Barri del Port amb la 2a Cursa del Gremi de Marejants

Aquesta nit tindrà lloc la 2a Cursa Nocturna del Gremi de Marejants i El Club excursionista Alliberadrenalina. Amb recorregut de 5km, començarà a les 21h d'aquest divendres i amb pas pel Barri del Port des del Serrallo.

Enguany, se celebra la segona edició de la iniciativa que encara té obertes les inscripcions i espera comptar amb més de mig miler de visitants. El preu de la cursa és de 5 euros i inclou un dorsal, cronometratge i avituallament final. També es podrà comprar de manera opcional la samarreta de la cursa per 3 euros i per 2 euros es podrà gaudir de la fideuada.


Afectacions al recorregut

La cursa començarà al Pòsit de Pescadors en direcció als tinglados. Seguirà pel carrer del Mar fins a la Plaça dels Carros i tornarà pel carrer Lleó cap a les piscines municipals fins arribar a la línia de meta situada a la Pèrgola del Serrallo. Aquest fet comporta diverses afectacions tan per tall de trànsit com per prohibició d'estacionament que en el cas del Barri del Port ja s'ha pogut apreciar avui als carrers del Mar i Lleó.

Els premis seran pels tres millors corredors masculins i femenins. També es guardonarà al millor corredor del Gremi de Marejants i a totes les associacions de Setmana Santa que hi participin. Durant el recorregut, els espectadors gaudiran de l’actuació d’un dj i en acabar, es farà una fideuada popular.