CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

7 d’agost del 2016

Dos joves ferits en el transcurs d'una baralla a la Part Baixa aquest diumenge a la tarda

Instant de la intervenció policial. Foto: Diari Més
Segons informa el Diari Més, una baralla entre membres d’una família romanesa ha estat, aquest diumenge a la tarda, el centre d’atenció dels veïns del carrer Pere Martell de Tarragona, al tram a tocar de la gasolinera del carrer Reial a la Part Baixa. 

En l’incident, que ha tingut lloc a les 18:30 hores, han resultat ferits dos joves per contusions de 13 i 19 anys. El menor ha sigut traslladat a l’hospital de Sant Pau i Santa Tecla, mentre que a l’altra víctima l'han desplaçat fins a l’hospital universitari Joan XXIII.


Fins al lloc dels fets s’hi han mobilitzat tant la Guàrdia Urbana de Tarragona com una unitat dels Mossos d’Esquadra. Malgrat els danys personals resultants de la baralla, cap dels implicats, segons fons policials, han volgut interposar cap mena de denúncia. En l’aldarull tampoc s'han realitzat detencions.

Anteriorment, concretament la setmana passada, en aquesta zona de la ciutat ja s’han viscut situacions similars. Tot sembla apuntar que es podria tractar de les mateixes persones.