CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

1 d’agost del 2016

Vídeo: Emotiu ball d'honor a José Ruiz amb la seva geganta Afrodita a la Trobada Gegantera del Port 2016

La Geganta Afrodita ballant en honor a José Ruiz que tants anys la
va fer ballar. Foto: Blog Barri del Port / Gegants del Port

Si el Pregó de les XXVII Festes del Port va servir per recordar al traspassat president veïnal, José Ruiz, a inici de festes (veure), la Trobada Gegantera de l'últim dia també. 

Aquesta es va realitzar en record i honor seu i ja abans de la cercavila es van viure moments intensos i emocionats quan el seu fill i cap de colla, Paco Ruiz, va fer ballar la geganta, que durant tants anys va portar el lider veïnal, davant d'un balcó engalanat en memòria seva i on podia llegir-se 'Pepe tus amigos no te olvidan' sota una foto de Ruiz amb la Cucafera.

Enguany la Trobada ha comptat amb un bon planter de colles: Gegants del Serrallo, Gegants de les Dominiques, Gegants del Catllar, Gegants del barri La Closa de Montbrió del Camp, Gegants de l'Institut Pere Mata de Reus, Cucafera petita i Gegants del Port. La cercavila va sortir del c.St.Miquel fins a la Pl.dels Carros on cada colla es va lluir amb un ball. En tornar al punt d'inici un representant de cadascuna va presentar els seus gegants i va rebre un record de la trobada en senyal d'agraïment.

Pots veure les fotos en -aquest enllaç- i el vídeo a continuació: