CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 d’agost del 2016

Els Gegants del Port surten aquesta tarda a la III Trobada de Gegants i Nanos de Sant Magí 2016

Aquest dissabte 13 d'agost i en el marc de les festes de Sant Magí 2016 té lloc la III Trobada de Gegants i Nanos on enguany hi participen els Gegants del Port de Tarragona.

L'arribada i plantada tindrà lloc a les 17.30h al tram de la Rambla Nova més proper al Balcó del Mediterrani. La resta de colles participants són: gegants del carrer Merceria, el Port, el Serrallo, Col·legi Sagrat Cor, Sant Pere i Sant Pau, Sitges (Colla de la Vall), Ascó, les Borges del Camp, la Selva del Camp, Nulles, el Catllar, Montbrió del Camp (Sant Antoni), Mont-roig del Camp, Badalona (Colla La Faràndula), Vilallonga del Camp, El Fènix de Reus, Reus (IPM), l’Espluga de Francolí, Masllorenç, Valls (Colla Pessigolla), el Pla de Santa Maria, Club Maginet i passeig Torroja.

A les 18h arrancarà la cercavila. Itinerari: Rambla Nova, c. Comte de Rius, c. Sant Fructuós, pl. de la Font, bda. Misericòrdia, c. Major, pl. de les Cols, c. Merceria, c. Pare Iglésias i pla de la Seu. En arribar, a les 20.30h ballada conjunta final al Pla de la Seu.