CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

11 d’agost del 2016

El veïnat del Barri del Port "fins als nassos" de l'incivisme d'alguns veïns amb la brossa

Brossa escampada als contenidors
del c.St.Miquel. Foto: cedida
Diversos veïns del Barri del Port asseguren estar "tips" de situacions habituals i repetitives. Males olors per brossa de matèria orgànica llençada en horari que no toca, mobles i voluminosos fora dels contenidors, deixalles i escombraries escampades, pudor d'orins de gossos...

A l'estiu i amb la calor, aquest problema s'agreuja i molts veïns ho han de patir, sobretot aquells que tenen balcons i finestres sobre filera de contenidors. "No podem deixar la finestra oberta tot i la calor perquè l'olor és insuportable" indiquen. "No serveix per a res que alguns tirem la brossa en l'horari que correspon si d'altres fan el que volen i fins i tot la deixen fora". També es queixen d'aquells que "remenen els contenidors i ho deixen tot escampat".

El veïnat diu estar "fins als nassos" de què aquestes situacions es repeteixin impassiblement sense cap control ni sanció. Un exemple són els contenidors del carrer Sant Miquel propers al carrer Rebolledo. Els veïns denuncien que la imatge de la fotografia que aporten és habitual i que "és una vergonya". No són els únics, també passa al carrer Reial, Rebolledo, Doctor Zamenhof, Floresví i Garreta i al barri el general com també a la resta de ciutat.

Cal recordar que aquestes pràctiques són motiu de sanció. Casos de fins a 300€ a veïns enxampats al barri deixant brossa fora del contenidor (veure).

Informació adicional:

-On cal llençar els mobles i voluminosos? Què cal fer? (detalls)
-Quin és l'horari adequat per llençar les escombraries? (detalls)
-Consells per a un bon reciclatge (detalls)