CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

15 d’agost del 2016

Vídeo: Presentació de la Cucafera de Tarragona restaurada a la Plaça de les Cols per Sant Magí

Cucafera restaurada a la Pl.Cols. Foto: Ramón
 Llaveria / Cucafera de Tarragona

Aquest diumenge la Plaça de les Cols s'ha omplert de gom a gom per ser testimoni del nou rentat de cara de la Cucafera de Tarragona que ha tornat per Sant Magí i fent aparició per primer cop a la festa major petita en motiu dels 25 anys i la seva restauració.

L'acte presentat pel cap de comunicació de l'entitat, Adrià Recasens, va servir per mostrar també la nova samarreta de la colla amb el disseny d'una cucafera frontal d'Ivan Puente a la part davantera i darrera el nou logo d'entitat d'Àlex Carrasco i el de l'A.V.V del Port redissenyat per Aitor Bueno.

La colla lluint la nova samarreta. Foto: Ramón Llaveria / Cucafera Tarragona
Un instant de l'acte de presentació. Foto: Ramón Llaveria / Cucafera Tarragona
El cap de colla Paco Ruiz i la regidora Begoña Floria van tenir paraules de record al traspassat José Ruiz, anterior president i un dels impulsors de la bèstia, el cap de colla Alejandro González a tots els membres de l'entitat i també van intervenir els restauradors per donar-nos més detalls.

Cucafera de Reus, Cucafera de Tarragona i Cucafera de
Tortosa. Foto. Adrià Recasens / Cucafera Tarragona
Foto de grup final les tres colles. Foto: Ramon Llaveria / Cucafera Tarragona
L'acte va cloure amb una cercavila de lluïment amb les cucaferes de Tortosa (padrina nostra) i la de Reus (apadrinada per nosaltres) fins la Plaça de la Font on es va fer una gran foto de família les tres colles.

*Properament totes les fotos al facebook i el vídeo a continuació: