CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

22 de desembre del 2018

Farmàcia Jaume Fullana del carrer Apodaca guanya el Concurs d'Aparadors de Nadal 2018 del Barri del Port

L'aparador de la Farmàcia Fullana, guanyador
del Concurs d'Aparadors 2018 del Barri del Port
Amb 303 vots, la Farmàcia Jaume Fullana, ubicada al carrer Apodaca,28, s'ha proclamat establiment guanyador del 1r Concurs d'Aparadors de Nadal 2018 organitzat per l'Associació de Veïns del Port i el Blog del Barri del Port.

La iniciativa es va impulsar i anunciar a inicis de desembre amb l'objectiu de donar suport al #ComerçBarridelPort local i de proximitat del barri d'una banda, crear sinèrgies entre aquests i l'entitat veïnal, i fomentar el #NadalBarridelPort i la tradició de l'aparadorisme que durant tants anys va predominar al carrer Apodaca en establiments com l'antiga Indústria La Goma.

Gairebé una desena d'establiments del Barri del Port s'han sumat a aquesta primera edició decorant els seus aparadors i entrades de botiga, on ha predominat el color blau característic del barri i que també pot veure's als llums nadalencs de molts balcons i finestres, tal com s'havia animat. 

Un total de 1187 vots

Les votacions es van iniciar el passat 10 de desembre en que van penjar-se les fotos dels aparadors participants al facebook del Barri del Port, i fins aquest divendres 21 de desembre en que finalitzava el termini s'han rebut un total de 1.187 vots entre tots els candidats, 176 compartits totals i fins a 218 comentaris.

Tot i que en un primer moment destacaven i anaven renyits establiments com Can Domènech i Cistelleria Joan Rosell, del mateix carrer, finalment la Fàrmacia Jaume Fullana ha aconseguit la davantera amb distància respecte la segona posició, Perruqueria MásKPelos amb 269 vots, també del carrer Apodaca.

Els establiments participants oferien cartell promocional amb que també va voler col·laborar la conselleria de Comerç de l'Ajuntament de Tarragona pel que fa a les impressions.



Balanç molt positiu

L'AVV del Port i el Blog del Barri del Port feliciten l'establiment guanyador així com a la resta per haver-se engrescat i pel bon nivell, així com fan un balanç molt positiu pel que fa a les xifres de participació en vots i interaccions d'aquesta primera edició amb previsió d'organitzar-ne més i altres iniciatives amb els comerços.

D'altra banda celebren que els establiments hagin engrescat als seus clients i coneguts a votar, una forma de dinamitzar-se i a la vegada donar-se a conèixer com també s'ha volgut fer amb ells des del facebook del barri en que hi estaven linkejades les seves planes, presentació de la botiga i informació de contacte.

Tanmateix cal destacar que la gran majoria de participants siguin establiments del carrer Apodaca on precisament l'aparadorisme era tradició anys enrera en la història del barri, esperant seguir-ho fomentant, així com atreure i rebre altres botigues participants de la resta del barri de cara a properes edicions.

El premi del concurs consisteix en un val per valor de 50 euros a gastar en establiments del mateix barri i número loteria amb que juga l'AVV del Port. 

Resultats/Posicions:

1. Farmàcia Jaume Fullana: 303 vots (ESTABLIMENT GUANYADOR)
2. Peluquería MásKPelos Maria José:  269 vots
3. Can Domenec: 214 vots
4. Cistelleria Joan Rosell: 178 vots
5. Bazar el Puerto: 60 vots
6. Pastisseria Sant Miquel: 48 vots
7. Animaladas: 43 vots
8. Nut nature: 40 vots
9. Bricoarte: 32 vots

*Podeu veure les fotos dels establiments participants i els seus aparadors (aquí)