CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

21 de desembre del 2018

Els veïns del Barri del Port celebren la retirada dels bol·lards del carrer Reial dos anys després

Aquest divendres 21 de desembre han estat retirats els bol·lards que inutilitzaven diverses places d'estacionament al carrer Reial,15.

El passat 30 de novembre es complien dos anys des que l'Ajuntament reobria el pas als vianants per la vorera d'aquest tram que anteriorment s'havia tallat per seguretat a causa d'uns despreniments de l'edifici. Tot i així, els pedregots a la calçada han persistit sense motiu durant tot aquest temps amb continuats reclams i requeriments per part de l'Associació de Veïns del Port.

Fa un mes la presidenta veïnal Mari Carmen Puig va rebre el compromís del regidor de mobilitat, Josep Acero, de retirar els bol·lards. Tot i que l'actuació s'ha endarrerit algunes setmanes, aquest divendres ha estat una realitat que ha permès que les places tornesin a ser ocupades amb vehicles donat el gran problema d'estacionament que pateix el barri.

En la mateixa línia, Acero va prometre prendre mesures per solventar el problema que pateix la vorera del carrer Smith, entre Pere Martell i Jaume I, on l'estacionament en bateria provoca que el cul d'alguns vehicles ocupin part de la vorera perjudicant la mobilitat a peu i sobretot el pas de cotxets i cadires de rodes Aquesta mesura en canvi encara no s'ha produït i resta pendent segons també es va comprometre.