CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

18 de desembre del 2018

El 34è Bany de Sant Silvestre 2018 de Tarragona incorporarà la 1a Travessia nedant del Club Natació Tàrraco


El Bany de Sant Silvestre 2018 de Tarragona arriba enguany a la seva 34a edició acollint la 1a Travessia nedant del Club Natació Tàrraco com a principal novetat.

Organitzat un any més per l'Associació de Veïns del Port de Tarragona, el tradicional, popular i multitudinari últim bany se celebrarà el proper 31 de desembre a les 13h a la Platja de la Comandància, la platja petita prèvia al Miracle, convidant a que el nou president del Port, Josep M.Cruset doni el tret de sortida.

L'esdeveniment comptarà un any més amb activitats complementàries. D'aquesta manera a les 12h tindran lloc els Jocs de Platja per equips dirigit a totes les edats per anar escalfant motors i fer divertida l'espera i l'arribada de banyistes participants i espectadors, que cada any s'incrementa superant el miler. Serà cap a les 12.30h quan els nedadors del Club Natació Tàrraco oferiran una Travessia nedant de manera que seran els primers en provar l'aigua.

Després del bany a les 13h, l'entitat veïnal oferirà avituallament als participants i tindrà lloc l'entrega de premis de la Travessia i de la millor disfressa donat que com marca la tradició s'anima als banyistes a entrar a l'aigua disfressats i mullar-se sencers, de cap a peus!.

ACTUALITZACIÓ: EL bany finalment tindrà lloc enguany a LA PLATJA DEL MIRACLE (detalls)