CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

3 de desembre del 2018

Adif renovarà els seients de l'Estació de Trens de Tarragona

Deteriorament als bancs exteriors de l'estació de trens. Foto: DT
Després de la renovació de l'Estació de Trens de Tarragona, ubicada al Barri del Port, fent-la més accesible i moderna, la passada primavera, ara Adif procedirà a renovar els seients exteriors deteriorats pel temps i el salitre degut la proximitat del mar.

Segons el Diari de Tarragona, el contracte per aquesta tasca es va adjudicar el passat dia 13 a l'empresa Johemara Serveis SL per import de 34 mil euros i un plaç de quatre mesos per executar el canvi.

Per evitar que que la salinitat de l'aire corroeixi novament el material, els nous bancs seran de formigó armat amb acabat decapat i hidrofugat, materials més resistents a les condicions ambientals de l'estació

El procés de substitució dels bancs situats en les andanes, finalitza els treballs de millora de l'estació de Tarragona ciutat, fent-la accessible per a les persones amb mobilitat reduïda mitjançant la instal·lació dels nous ascensors i escales mecàniques, a l'eliminar una de les vies, eixamplant així l'andana principal amb una inversió de 3,3 milions d'euros per part d'Adif. També es va incorporar una marquesina a la coca central per protegir als viatgers quan les condicions climatològiques són adverses.