CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

16 de desembre del 2018

La Plaça dels Carros s'omple de blau i missatges positius #PerUnBarriDigne

Un dels missatges penjats a la Plaça dels Carros. Foto: cedida

Una vintena de veïns i veïnes del Barri del Port han participat aquest diumenge amb la iniciativa per la qual s'ha decorat la Plaça dels Carros de missatges en positiu amb el color blau mariner com a protagonista.

La iniciativa de CreActives, un grup de veïnes del barri, consistia en oferir un taller per crear i penjar missatges i elements als arbres i fanals a partir de materials reciclats i ganxets. Les organitzadores han fet un balanç positiu de la jornada que s'ha allargat entre les 11h i les 13.30h amb el pas d'entorn un centenar de persones de totes les edats al llarg del matí segons calculen. I es que aquest diumenge s'han celebrat al Port i Serrallo actes en favor de La Marató de TV3 que també ha afavorit al trànsit de gent per aquest indret.

Alguns dels integrants durant la jornada. Foto: cedida

Amb aquesta acció creativa d'art efímer (veure fotos) s'ha volgut seguir reivindicant #PerUnBarriDigne en positiu amb mostres d'estima i esperança pel barri i donant-li un toc de color amb gairebé mig centenar d'elements penjats. En aquest sentit també han col·laborat algunes entitats del barri com el Centre Hospital de dia del barri que havien preparat els elements de forma prèvia com altres veïns. La jornada també ha comptat amb ambientació musical d'una violinista i es preveu mantenir els elements fins passat nadal si es respecten al seu lloc.