CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

27 de desembre del 2018

El 34è Bany de Sant Silvestre de Tarragona se celebrarà per primer cop a la Platja del Miracle

El 34è Bany de Sant Silvestre de Tarragona se celebrarà per primer cop a la Platja del Miracle aquest 2018 com a canvi d'urgència i última hora degut a les obres al Passeig Marítim.

El proper 31 de desembre l'últim bany de l'any no podrà realitzar-se a la platja petita prèvia al Miracle, junt al Port Esportiu, degut a les obres que s'hi realitzen al passeig marítim i que manté tallada la vorera, part de la calçada i els accessos a la platja. 

L'Associació de Veïns del Port, organitzadora, va interessar-se per aquest fet fa dues setmanes abans de promocionar l'acte a mitjans i dissenyar el cartell, per assegurar-se que no seria un entrebanc. Tot i que en un primer moment es va indicar que no hauria problema, l'entitat veïnal ha conegut aquest dijous que finalment amb les obres no finalitzades en aquest tram i per seguretat, caldrà reubicar el tradicional bany per primer cop a la Platja del Miracle.

Des de l'organització s'assenyala que el Port de Tarragona ubicarà un senyal informatiu a la ubicació habitual per tal que els banyistes i assistents estiguin informats. Tot i així amb el canvi d'última hora a quatre dies es pateix pel desplaçament fins l'altra punta del passeig i els inconvenients que pugui generar afectant als actes previs previstos, els jocs a Platja i la 1a Travessia nedant del Club Natació Tàrraco prevista ja per a la platja petita (més detalls).