CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 de desembre del 2018

La Plaça dels Carros serà remodelada aquest 2019 i comptarà amb un aparcament soterrat de dues plantes i el pas soterrat de vehicles

L’Ajuntament de Tarragona, el Port de Tarragona i la Diputació han tancat un acord per remodelar aquest 2019 la Plaça dels Carros com a gran aposta i projecte per aquest nou any. Per la seva banda el consistori ho inclourà al projecte de remodelació del carrer Apodaca i Reial en l’anomenada Illa Corsini provinent des de l’entorn del Mercat i per reactivar el comerç. 

L’acord amb el nou president del Port, Josep Maria Cruset, inclou un aparcament soterrat de dues plantes que millorarà el problema de l’estacionament del veïnat així com els usuaris que vulguin passejar pel Port i el nou Passeig Marítim que ara es quedarà sense carril per estacionar. Per la seva banda el Port s’encarregarà de remodelar la plaça per millorar l’aspecte d’aquest punt d’entrada a la zona marítima i en paral·lel a les millores i remodelacions que ja s’hi fan al passeig del miracle.

En tot plegat també hi col·laborarà la Diputació de Tarragona i suposarà a la vegada oportunitat per obrir pas soterrat a vehicles sota les vies per creuar d’un cantó a l’altre.

Òbviament aquest fet pot ser una gran notícia per a la ciutat i el veïnat del Barri del Port si no fos que avui és el Dia dels Innocents i aquesta notícia no és verídica. Feliç dia!