CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

18 de desembre del 2018

Trobada entre el nou president del Port, Josep M. Cruset i les associacions veïnals de la Part Baixa

Foto de grup entre el president del Port Josep Maria Cruset i representants de
les entitats veïnals de la Part Baixa.

Aquest dimarts 18 de desembre el nou president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, ha tingut una trobada de contacte amb les associacions veïnals de la Part Baixa que ja es venia fent anualment amb l'anterior president.

La trobada en forma de dinar al Serrallo ha servit tant a Cruset com per als representants veïnals per donar-se a conèixer i mantenir el lligam entre l'entitat portuària i els barris més propers. D'aquesta manera hi han format part membres de les associacions de veïns del Barri del Port, El Serrallo, Residencial Palau-Torres Jordi i Verge del Carme.

Durant el dinar Cruset s'ha interessat per l'activitat de les entitats veïnals i la seva situació, i ha destacat la tasca d'aquestes, tenint en compte que hi ha barris que tenen tants o més habitants com alguns pobles, cosa que ha recalcat com a reconeixement. La trobada ha finalitzat amb una foto de grup i entrega d'un avet nadalenc a mode de detall.

Es tracta d'una de moltes visites i trobades que Cruset està efectuant per donar-se a conèixer des que ha assumit el nou càrrec com recentment també va visitar l'equip de l'Arxiu del Port.