CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

7 de desembre del 2018

Trobada entre Elvira Ferrando i Mari Carmen Puig a la Pl.Infants per parlar del futur del Barri del Port

Elvira Ferrando i Mari Carme Puig aquest divendres a Plaça dels Infants

Aquest divendres 7 de desembre els efectius de neteja de l'Ajuntament de Tarragona han dut a terme una neteja a fons de la Plaça dels Infants en motiu de l'arribada i celebració aquest dissabte de l'activitat 'Tió de Nadal' (veure) que la conselleria de Comerç ha programat en compromís amb l'Associació de Veïns del Port.

Amb aquesta activitat la consellera Elvira Ferrando compleix el compromís establert amb la presidenta veïnal, Mari Carmen Puig, qui havia reclamat que també s'hi programessin actius nadalencs i comercials al barri. En aquest sentit també s'hi projectaran dues sessions de cantada de nadales properament en aquesta plaça, i s'instal·larà a partir del dia 17 el pessebre municipal.

D'altra banda la Conselleria de Comerç ha volgut sumar-se al Concurs d'Aparadors de Nadal impulsat per l'AVV del Port i Blog Barri del Port, amb la impressió de la cinquantena de cartells que es penjaran pels establiments del barri, i que arrancarà el proper dilluns 10 de desembre.

Remodelació del carrer Apodaca, Reial i Plaça dels Carros


Tal com ja s'havia avançat, el projecte d'Illa Corsini preveu incloure i remodelar els carrer Apodaca, Reial i Plaça dels Carros (veure) com a vies comercials principals del Barri del Port. Ha estat un dels temes que Ferrando i Puig han parlat aquest matí a la Plaça dels Infants on s'han donat cita en motiu de les tasques d'adequació, així com altres mesures de millora i dinamització.

I es que per ara Ferrando sembla postular-se com la consellera que major interès i contacte ha mostrat envers l'entitat veïnal des que aquesta va iniciar les mobilitzacions i reclams #PerUnBarriDigne.